Svatba

Objevte ty nejkrásnější svatební šaty. Výtvory vytvořené pro ženy hledající krásu a eleganci. Navrhujeme s ohledem na originální design, ale dbáme také na funkčnost a pohodlí. Vyberte si z bohaté palety barev, které přitahují pozornost a poskytují další potěšení z nošení. Najděte si oblečení v souladu s nejnovějšími trendy.

Svatba 211 věci

Šaty pro svatební hosty vhodné pro jakýkoli obřad

Když jste pozváni na svatbu, první věc, kterou cítíte, je pravděpodobně nadšení z tohoto velkého dne, ale druhá věc, která vás pravděpodobně napadne, je dilema „ co si vzít na sebe? ?!" Ve svatební den chce nejen nevěsta vypadat dobře. Je na každém hostu, aby si pro danou příležitost vybral perfektní outfit. Bez ohledu na vaši roli, ať už jste rodina nebo přítel šťastného páru, můžete si být jisti, že v Lou najdete něco pro sebe. V tento slavnostní den je láska to nejdůležitější. Oslavujeme extrémně silné pouto mezi dvěma lidmi, kteří chtěli být navždy spojeni. Ale nemůžeme zapomenout na sebelásku a přijetí. Věříme, že každá žena se může vyjádřit vhodným oblečením. A elegance a šik nemusí být nuda. Představte si nejlepší verzi sebe sama. Jak to vypadá? Má na sobě elegantní, dlouhé šaty až po zem? Nebo snad jde o minišaty asymetrického střihu? Pomáháme naplňovat vaši vizi díky šatům, které milují tisíce polských žen. Chystáte se na slavnostní svatbu do paláce? Nebo možná jde o neformálnější venkovní akci? Vytvořili jsme různé varianty outfitů, abyste si mohli vybrat něco bez ohledu na charakter obřadu.

 Svatební šaty pro každého z nás

Na svatbě hrajeme různé role – matka, družička, sestra, sestřenice, kamarádka... Každá z nás je svým způsobem jedinečná a bude potřebovat jiné šaty které zdůrazní náš individuální styl. Tuto rozmanitost vidíme a oceňujeme, a proto nabízíme široký výběr šatů, které umožní každé ženě vyjádřit se a cítit se jistě ve své roli. Nezáleží na tom, jakou barvu máte rádi, jakou nosíte velikost nebo jakou preferujete délku. Najít dokonalé svatební šaty v roce 2024 už nebude problém.

Pro matku nevěsty je svatba její dcery slavnostním a dojemným okamžikem, a proto nabízíme rafinované a klasické outfity, které podtrhnou její autoritu a šarm. Maxi šaty Polet nebo midi Jerefen se pro tuto příležitost budou skvěle hodit. Pro sestru, která působí jako společnice, doporučujeme modely Ariks nebo Lorena, ze kterých srší energie a mladistvý elán. A pro kamarádku, která má za úkol zahřát taneční parket a zajistit skvělou zábavu, nabízíme odvážné, výrazné styly - Nita a Nuria, které podtrhnou její sebevědomí a styl.

Elegantní svatební šaty pro každé roční období

I když se svatební hostiny nejčastěji pořádají na jaře a v létě, svatby se konají i na konci podzimu nebo v zimě. Jak se na takovou párty obléknout? Roční období vás nezbavuje požadované elegance, ale zároveň byste stále měli brát ohled na vlastní pohodlí. U Lou najdete vzdušné svatební šaty, které se skvěle hodí na sváteční oslavu. Vyrábíme je z lehkých a jemných materiálů, které umožňují volnost pohybu a pohodlí při nošení. Mezi ně patří mimo jiné: Model Allen - saténové šaty v rubínovém odstínu překvapí svou jemností, byly vytvořeny pro nošení v horkých letních večerech. Pro chladnější dny jsme pro vás připravili provedení s delším rukávem, ze silnějších materiálů. Nemusíte si tak vybírat mezi krásným vzhledem a vhodným oblékáním. Mezi nejmódnějšími šaty na podzimní a zimní obřady najdete model Yann - okouzlující černé šaty s nadýchanými, dlouhými rukávy, celé pokryté bílými puntíky. Zachycuje atmosféru 50. let, kdy na parketu vládly pin-up girls. Oblečete si tak nejen nejmódnější vzor letošního roku, ale také vzdáte hold jednomu z největších módních trendů všech dob.

Krásné svatební šaty zdobené zajímavými doplňky

Je mnoho kandidátů na nejlepší doplněk k šatům. Rozhodnout se pro jeden konkrétní je často nemožné. V našich návrzích často kombinujeme volány s flitry, nabírané rukávy s řasením nebo efektní rozparky v pase s peřím u výstřihu a vytváříme tak originální nápady na svatební outfit. Nyní si můžete vybrat svou vysněnou variantu, která vyhovuje povaze večírku a vaší osobnosti. Víme, že některé z nás se cítí skvěle v jednoduchých tužkových šatech s vysokým výstřihem, jiné volí nadýchané rukávy, peříčka a rozparek sahající do horní části stehna. Dáváme možnost vybrat si každé ženě, a proto jsme pro vás připravili různé nabídky od:

Nejčastější dotazy

Svatební šaty by měly být pohodlné, elegantní a patřičně skromné. Stojí za to připomenout, že černá a bílá jsou z palety barev svatebních šatů vyloučeny.

Krásné svatební šaty jsou k dispozici v různých velikostech. V internetovém obchodě Lou.pl najdete velikosti od XS po XL, takže si každá žena snadno vybere přesně tu verzi, kterou potřebuje.

Při výběru svatebního oblečení pamatujte na to, že by mělo být nejen hezké, ale také pohodlné. V současné době jsou oblíbené krásné dlouhé i krátké šaty: trapézové, rozšířené, asymetrické a krajkové. Co se vzorů týče, letošní sezóně dominují květiny, mezi dekoracemi jsou oblíbené mašle, obláčky, řasení a závěsy. Velmi oblíbené jsou také tylové modely ve stylu 50. let.

Dokonalou volbou pro svatbu kamarádky budou dlouhé nebo střední šaty, např. s květinami, boho styl nebo koktejlové šaty. K tomuto typu outfitu můžete s úspěchem zvolit jemné šperky a doplňky v odstínech podobných látce šatů nebo doplňky v tělové barvě.

V závislosti na vašem vlastním vkusu mohou mít svatební šaty různé barvy. V současné době jsou oblíbené jak tlumené barvy (hnědá, béžová, šedá), tak intenzivní barvy? oranžová, zelená, odstíny modré, žluté atd.

Výběr správných svatebních šatů pro vaši matku je důležitým úkolem, který při této výjimečné události podtrhne eleganci a styl. Zde je několik tipů, které vám pomohou udělat správnou volbu: Shoda s dress code: Ujistěte se, že šaty splňují oficiální dress code svatby. Pokud si nevěsta a ženich stanovili konkrétní téma, zkuste se mu přizpůsobit. Pohodlí: Při výběru šatů pamatujte na pohodlí. Svatba je dlouhý den, takže šaty by měly být pohodlné na nošení, abyste se mohli volně pohybovat a tančit. Barva: Vyberte si barvu, která zvýrazní vaši krásu. Pastelové odstíny, syté barvy nebo tlumené barvy obvykle fungují skvěle. Délka a styl: Vyberte si šaty, které se hodí k vaší postavě a věku. Délka šatů by měla být vhodně upravena, abyste se cítili pohodlně a elegantně. Stojí za zvážení střední nebo dlouhé šaty, které dodají klasický charakter. Detaily a zdobení: Vyhněte se příliš těžkým šatům s detaily, ale jemné zdobení, krajka nebo výšivka mohou šatům dodat eleganci a jemnost. Materiál: Dbejte na kvalitu materiálu, aby šaty vypadaly krásně a zachovaly si kouzlo po celou dobu obřadu. Doplňky: Vyberte si ty správné doplňky, jako jsou šperky, kabelka nebo boty, které doplní celý outfit a dodají mu ucelený vzhled. Pamatujte, že při výběru svatebních šatů stojí za zvážení váš styl, vkus a pohodlí. Buďte sami sebou a šaty jistě podtrhnou vaši přirozenou krásu a eleganci.

pixel