Zimní čepice

Když je za oknem chlad a sníh a teploty klesají pod nulu - je čas na zimní čepice. V chladné dny je teplá čepice zásadní. Jak vybrat správné pokrývky hlavy, které zajistí teplo a pohodlí a zároveň nám umožní vypadat módně? Už nemusíte volit mezi teplem a stylovým vzhledem. V naší nejnovější kolekci najdete módní dámské zimní čepice vhodné na podzim a zimu.

Zimní čepice 4 věci

Na co si dát pozor při výběru pokrývky hlavy na mrazivé dny?

Zimní čepice by měly především poskytovat teplo. V naší nabídce najdete čepice vyrobené ze 100% jehněčí vlny. To znamená, že vlněné čepice jsou teplé a příjemné na dotek. Navíc poskytují skvělou ochranu hlavy před mrazem. Výběr správné dámské zimní čepice zahrnuje také vhodný design. Prohlédněte si střihy a barevné varianty a snadno si čepici přizpůsobte svým potřebám. V našem internetovém obchodě nabízíme mimo jiné béžové, nude, černé a šedé čepice. Elegantní čepice v neutrálních barvách vám umožní sladit je s jakoukoliv bundou, šálem a rukavicemi. Navíc se pokrývka hlavy dokonale přizpůsobí tvaru hlavy, takže netlačí, ale jemně obepíná hlavu.

Módní dámské zimní čepice ve stylu beanie

V Lou najdete čepice, které doplní každý outfit a stanou se nepostradatelnou součástí vašeho šatníku. Ať už jste dosud nosili čepice s bambulkou nebo s klapkami na uši - model beanie je ideální volbou pro ženy všech věkových kategorií. Zvýrazní vaše přednosti a umožní vám vypadat a cítit se úchvatně během zimních dobrodružství.

pixel