Svatba

„Dress to impress“ – to je slogan, který dokonale odráží ducha naší kolekce svatebních šatů. Jedinečné, jemné, elegantní nebo výrazné? Neexistuje jediná definice dokonalých svatebních šatů. V kolekcích Lou klademe důraz na jemnost, eleganci a jedinečné kouzlo, které učiní váš den jedinečným. Každé šaty jsou pečlivě promyšleny tak, aby zajistily nejen nezapomenutelný vzhled, ale také pohodlí při celodenním nošení. Objevte svatební šaty, které vás překvapí originálním designem a dokonalým zpracováním.

Svatba 16 věci

Kde začít s výběrem jedinečných svatebních šatů?

Jak najít mezi nesčetnými možnostmi tu jedinou? Začněte se sny. Sněte o tom, jak byste chtěli v tento výjimečný den vypadat. Představte si sami sebe – oslňující a vyzařující sebevědomí. Inspirujte se na Instagramu, Pinterestu nebo přímo na webu Lou. Objevujte styly, kombinujte vzory a nebojte se jít za hranice. Maxi šaty s jedinečnými vysokými podpatky? Midi šaty s ozdobným volánem nebo asymetrické minišaty? V Lou dokazujeme, že elegantní šaty nemusí být nudné. Vycházíme vstříc ženám, které chtějí víc – nejen od života, ale i ze svého šatníku. Jednoduché známé střihy nechte na méně významné příležitosti. Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí v životě. Vyberte si šaty, které zdůrazní důležitost této události.

Jaké svatební šaty? Co ještě zvážit?

Zvažte styl své akce. Bude to elegantní událost v luxusní hodovní síni, nebo snad komornější obřad na pláži? Styl vám pomůže určit, jaký typ šatů bude nejvhodnější. Objevte své tělo. Znalost své postavy vám umožní vybrat si šaty, které nejlépe zvýrazní vaše přednosti a skryjí případné nedostatky. Ať už jste štíhlá nebo zakřivená, v našem obchodě najdete šaty, ve kterých budete vypadat úžasně.

Dále zvažte preferovaný střih a délku šatů. Máte raději kratší vzdušné koktejlové šaty nebo klasičtější dlouhé večerní šaty? Výběr závisí na vašem stylu a aktuálních trendech, ale především na vašem osobním pohodlí.

Důležitým prvkem je také barva. Chcete se držet tradiční bílé, nebo vás lákají spíše pastelové odstíny, které jsou nyní velmi módní? Nebojte se experimentovat s barvami, ale nezapomeňte si vybrat takovou, která se hodí k vašemu tónu pleti.

To by měly mít všechny šaty bez ohledu na styl!

Pokud už víte, co hledáte, je na čase zjistit, co dalšího by měly mít každé šaty pro tak speciální příležitost, jako je svatba. Jde o konzistentní styl a vysokou kvalitu. Váš styl v tento den by měl jednoduše potěšit, takže stojí za to vybrat si dobrý design.

V Lou dbáme na to, aby každé šaty, které připravujeme, byly především v souladu s trendy. Svatební šaty dostupné v naší prodejně mají vytříbený design a nadprůměrné zpracování.

Bez ohledu na styl by svatební šaty měly především slušet vaší postavě. To znamená, že by měla zdůrazňovat přednosti postavy bez ohledu na to, zda někdo preferuje klasický střih nebo něco modernějšího a odvážnějšího. Postavě padnoucí outfit dokáže zvýraznit přednosti postavy a vyzdvihnout přirozené proporce a zároveň dodat sebevědomí. Správný outfit vypadá lépe na vašem těle, díky čemuž se budete cítit pohodlněji a sebevědoměji.

Další důležitou věcí je materiál. Správně zvolený materiál nejen lépe vypadá, ale také zajišťuje pohodlí a odolnost. Šaty z kvalitního materiálu vypadají lépe, působí luxusněji a mohou být odolnější. Kvalitní materiály jsou většinou měkké, šetrné k pokožce a umožňují jí dýchat, takže se šaty dají nosit celý večer. Kvalitní materiál navíc dokáže lépe udržet tvar a barvu i po opakovaném praní, takže šaty budou vypadat déle jako nové. Výběr vysoce kvalitních šatů je investicí do budoucnosti, která se v dlouhodobém horizontu promítne do spokojenosti s nošením a úspor.

Důležitá je i konečná úprava šatů, jako je zapínání a švy. Díky kvalitní úpravě vypadají šaty profesionálně a esteticky. Švy a zapínání jsou srdcem každých šatů. Bez pevného základu, i kdyby byl váš outfit ten nejkrásnější na světě, se může rychle ukázat, že si ho moc dlouho neužijete. Všechny švy a zapínání proto musí být pečlivě vyrobeny, protože nejsou pouze ozdobným prvkem, ale také určují kvalitu celých šatů. Pevné švy zajišťují odolnost a pevnost, což je důležité, aby nedošlo k roztažení materiálu nebo rychlému opotřebení. Pečlivá úprava navíc zlepšuje pohodlí při nošení,eliminující riziko oděru. Esteticky provedené zapínání, jako jsou zipy nebo knoflíky, dodávají eleganci a zaručují ucelený vzhled celých šatů.

A něco, na co by se nikdy nemělo zapomínat: pohodlí. Šaty pro tak významnou příležitost by měly být pohodlné, zajišťovat volnost pohybu a pohodlí i při dlouhodobém nošení.

Nejmódnější svatební šaty od Lou

Problém najít místo, kde si ode dneška koupit svatební šaty pro rok 2024, může být minulostí. Od této chvíle budete mít jediný problém s výběrem dokonalých šatů.

Naše kolekce elegantních svatebních šatů se skládá z pečlivě vybraných modelů, které odpovídají nejnovějším trendům a splňují různorodé potřeby našich klientů. Bez ohledu na to, zda preferujete klasický šik, moderní minimalismus nebo výrazné aplikace, v našem obchodě najdete něco vhodného pro vás. Od této chvíle budete mít jediný problém, vybrat si ty jedny dokonalé šaty z naší bohaté nabídky. Hledat outfit, který podtrhne váš jedinečný styl a na svatbě zazáří, bude čiré potěšení. Zde je několik návrhů na šaty, které budou během letních oslav dominovat.

Bílá, bílá a ještě jednou BÍLÁ!

Bílá se objevuje vždy na jaře a v létě, ale letos je s pomsty zpět. Už dlouho nezpůsobily barvy bílé a béžové takový rozruch na módní scéně. Je považována za kontroverzní barvu pro svatební obřad, ale letos na tom příliš nezáleží. Navíc na délce, střihu nebo výstřihu nezáleží. Jediné, na čem záleží, je vyjádřit svůj styl prostřednictvím jedinečného outfitu. Podívali jsme se na módní trendy a v nejnovější kolekci jsme se zaměřili na ženské modely v krémových, krémových a bílých barvách.

Buďte transparentní

Svatební šaty s jemnými a intimními průsvitkami v této sezóně křičí „obleč mě!“. A stejně jako může být nošení průhledných, průhledných šatů do kostela nevhodné, efektní budou jemné mezery na rukávu, které jsme umístili do šatů Roseane. Výtvor Roseane byl vytvořen pro potěšení. Maxi délka, rozparek na nohavici a jemný flitrový vzor v kombinaci s průhledností vytváří řešení tak nenápadné a zároveň šité na míru, že z něj jen těžko odtrhnete zrak. Pokud milujete mírně odvážné styly a vždy sledujete trendy – tento outfit byl vytvořen pro vás a nesmí chybět ve vašem šatníku.

Lesk a jiskra ukrytá ve svatebních šatech

Je záblesk flitrů vyhrazen pouze pro Silvestra a karneval? Ne nutně. V Lou porušujeme vzorce a překračujeme vyšlapané cesty. Dokazujeme, že třpytivé flitry se dají nosit v kteroukoli roční dobu a při různých příležitostech, nejen na Silvestra či karneval. Náš manifest jsou šaty Zoila. Bílé flitrované minišaty jsou kombinací, která může na první pohled působit až příliš křiklavě. Správně zvolené proporce mezi množstvím lesklých aplikací a hladkým materiálem dodávají outfitu elegantní charakter a skvěle se hodí na svatbu kamarádky, sestry nebo sestřenice. Skvěle se hodí k elegantním jehlovým botám pro krémovou příležitost, ale stejně dobře vypadá i se sportovní obuví na méně formální schůzky. Jedná se o šaty, které přitahují pozornost a díky kterým se budete cítit výjimečně.

Cíťte se jako řecká bohyně

Od této chvíle získává sousloví „vypadat jako bohyně“ nový význam. Zajímavé volánky a architektonické struktury vzdávají hold Olympu. Tento trend milujeme, protože je extrémně ženský, smyslný a zároveň pohodlný. Jerefen jsou unikátní svatební šaty. Vysoký vršek a štíhlý upnutý spodek dodávají siluetě silný, ale ne přehnaný tvar. Zvýrazní vaše ramena a zvýrazní pas. Krémové mini svatební šaty Belonadyž nejsou samozřejmé řecké šaty, ale otevřené rameno a stojáček kolem krku jsou prvky, které jsme si vypůjčili přímo od řeckých bohyň . Jejich výběrem dokonale zapadnete do aktuálních trendů.

pixel