KIDS

Má vaše dcera ráda, když vypadá krásně? Máte dostatek šatů pro každou příležitost? Nebo si možná poprvé oblékne dívčí šaty a vy chcete, aby byly naprosto jedinečné? Podívejte se na Lou šaty pro dívky - jedinečné vzory šité v Polsku, které zdůrazní ladnost a šarm malých princezen.

KIDS 3 věci

Šaty pro speciální dívky pro různé příležitosti

Značka Lou nabízí dětské oblečení pro různé příležitosti. Každý design vytváříme s ohledem na výjimečné okamžiky, kdy bude vaše malá princezna vypadat výjimečně. Dbáme na to, aby každé šaty nejenom těšily, ale také zajistily pohodlí při nošení. Nabízíme různé styly a vzory. Bez ohledu na příležitost naše šaty zdůrazní jedinečnost každé dívky a budou se cítit jako skutečné princezny. Přesvědčte se sami a objevte naši kolekci hned teď!

Dobré dívčí šaty – na co si dát pozor?

Výběr dětských šatů bude mnohem jiný než výběr šatů pro dospělou ženu. Malé děti mají úplně jiné potřeby a věnují pozornost jiným problémům. Často to, co se zdá být pro rodiče nejlepší, se pro dítě může ukázat jako nejhorší možná varianta. Zde je to, na co byste měli věnovat pozornost, když hledáte jedinečné šaty.

Předvolby dítěte: Jedna z nejdůležitějších a často přehlížených otázek. Malé holčičky se často chtějí samy rozhodnout, jak chtějí vypadat a co budou nosit. Stojí za to naslouchat tomuto nezávislému hlasu a dávat dětem na výběr co nejčastěji. Oblékat dceru do něčeho, co se jí nelíbí nebo je jí nepříjemné, nemá smysl. Věnujte pozornost potřebám svého dítěte, mluvte o tom a pak jděte společně nakupovat.

Příležitost: Bude velmi důležité, kam půjdete. Významné příležitosti, jako je křest, svatba nebo přijímání, si zaslouží ty nejkrásnější šaty pro dívky. Pro takové příležitosti doporučujeme tylové šaty s volány nebo flitry, které budou vzdušné a umožní bezpečnou zábavu. Šatník vašeho dítěte by měl obsahovat alespoň jeden outfit, který se bude odlišovat od ostatních. Módní šaty dostupné v naší nabídce budou perfektní volbou pro zvláštní rodinné příležitosti.

Kvalita zpracování: Malé děti jen zřídka předpovídají důsledky svého chování a obvykle dělají, co chtějí. Ať už mají na sobě krásné nové šaty nebo staré tričko, pravděpodobně budou stejně neopatrné. Šaty by proto měly být ušité co nejlépe. Kvalita materiálu, nití a vybavení použitého k vytvoření oblečení musí být odolné a oblečení musí být co nejsnáze omyvatelné.

Pamatujte na pohodlí: Šaty pro dítě by měly být především elegantní a pohodlné. Něco, co byste si měli při výběru elegantních šatů pro dívku absolutně zapamatovat, je styl, který nebude omezovat pohyb při bláznivé zábavě. Postarejte se o pohodlí svého dítěte a zajistíte mu, aby se účast na akci líbilo a bavilo ho. Nic nezkazí náladu a zábavu tolik jako nepohodlné oblečení. Kromě toho může dítě rychle odradit od účasti na akci po dlouhou dobu, pokud má na sobě oblečení, které omezuje pohyb.

Svatební šaty dívky by ji neměly omezovat v pohybu nebo způsobovat nepohodlí. Pokud je oblečení těsné, dráždí pokožku nebo padá z ramen, může to malou slečnu při oslavě dráždit a rozptylovat. Je důležité, aby šaty měly správný střih a velikost a byly vyrobeny z měkkého materiálu šetrného k pokožce. Materiál, ze kterého jsou šaty vyrobeny, by navíc měl pokožce umožnit volné dýchání, aby se dítě nadměrně nepotilo a nepřehřívalo, zejména při letních obřadech.

Jaká barva elegantních šatů pro dívku?

Šaty na trhu jsou dostupné v široké škále barev. Od bílé až po tmavě modrou. Vše záleží na vkusu malé princezny. Když však dívka nemá specifické preference, stojí za to věnovat pozornost těmto barvám:

Bílé šaty pro zvláštní příležitosti

Pro malé děti není lepší volba než bílé nebo krémové oblečení. Budou dobře fungovat při mnoha příležitostech, jako jsou svatby, křtiny nebo přijímání. Bílá barva symbolizuje nevinnost a čistotu, což jen podtrhuje jemnou povahu malých dětí. Navíc tato barva dodává jemnost a eleganci a hodí se ke všemu. Jedinou nevýhodou je, že bílá se může velmi rychle zašpinit. Oblečení z vhodných materiálů vám však umožní snadno vyčistit i vážné skvrny.

Pastelové tóny vhodné pro každodenní i zvláštní příležitosti

Jemné a dívčí. Letní šaty pro dívky v pastelových barvách nesmí chybět. Světlé, jemné, klidné - tak lze stručně popsat pastelové barvy. Nekřiklavé barvy šatiček se jistě trefí do vkusu každé malé princezny. Navíc budou dobře fungovat při mnoha příležitostech. Vyplatí se je nosit do školky nebo školy, k narozeninám babičky nebo na víkendovou procházku s rodinou. V šatníku každé malé slečny nesmí chybět stylové šaty v pastelových barvách.

Dívčí šaty –s dlouhými rukávy nebo s rámy?

Toto je další problém, který rodiče často trápí. Šaty s dlouhým nebo krátkým rukávem? Pokud se svatba koná v létě, venku jsou vysoké teploty a neprší – šaty mohou a dokonce by měly mít krátké rukávy. Pokud je chladnější večer, vyplatí se mít po ruce svetr nebo bolerko, které vašemu dítěti zajistí patřičné pohodlí. Jakékoli oslavy konající se v zimě nebo na podzim - nošení řemínků však nemusí být odpovědnou volbou. Malé děti snadno chytí infekce a onemocní, proto je nezbytné vhodné oblečení, aby nedošlo k zatížení imunity dítěte.

Jaké dětské šaty na svatbu?

Má vaše dcera rozhazovat květiny před nevěstou a ženichem? Nebo možná bude nositelem prstenu? Tak významná osoba nemůže na svatebním obřadu vypadat obyčejně. Rodiče, kteří chtějí pečovat o atraktivní vzhled své dcery, najdou v našem obchodě ty nejkrásnější oblečky pro dívky. Tyl, volány, krajka, flitry – můžete si vybrat ze široké škály možností.

Maminky, které chtějí zdůraznit své silné pouto se svými dětmi, se mohou oblékat jako ony. V naší kolekci jsme vytvořili speciální sady matka + dítě. Vytvoříte tak duo v těch nejkrásnějších šatech.

Důležitá je možnost zálohování. Malí mají často nejrůznější neštěstí. Mohou se ušpinit jídlem, spadnout na špinavou zem nebo na sebe vylít šťávu. Doplňkové oblečení pro vaše dítě bude velmi rozumným řešením.

Vysoce kvalitní šaty pro dívky od Lou

Dívčí šaty Lou jsou kombinací vynikajícího řemeslného zpracování, nejkvalitnějších materiálů a jedinečného designu a poskytují malým slečnám jedinečný zážitek. Dáváme si záležet na detailech a úrovni zpracování, což nám umožňuje nabízetvysoko kvalitní šaty pro dívky

Dětské kostýmy Lou jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, které jsou šetrné k pokožce a odolné a zajišťují nejen pohodlí, ale i odolnost. Vybíráme látky příjemné na dotek, poskytující dětem maximální pohodlí po celý den. Navíc v našich návrzích kombinujeme eleganci s jemností a vytváříme elegantní šaty pro dívky, které jsou stylové i vhodné pro zábavu. V naší kolekci najdete různé styly a vzory, od klasických a jemných až po výraznější a barevné, které budou vyhovovat různým vkusům a preferencím.

Klíčovým prvkem šatů Lou jsou detaily. Od jemné výšivky až po okouzlující volánky, každé šaty jsou pečlivě dokončeny a ozdoby jsou sladěny s charakterem šatů a dodávají šarmu a eleganci. Louiny outfity jsou ideální pro různé příležitosti, od rodinných oslav až po každodenní výlety. Lze je nosit na večírky, školní schůzky nebo hry v parku.

Další výhodou šatů Lou je široká škála velikostí, což znamená, že každá dívka si najde šaty, které se hodí k její postavě. Od nejmladších po starší dívky – každý si může najít dokonalé šaty pro sebe.

pixel