Karnevalový ples – čím oslnit?

2024-02-23

Nevíte, co si vzít na karnevalový ples? Vyberte si dokonalý styl s naším průvodcem.

Czytaj więcej
Karnevalový ples – čím oslnit?

Styly karnevalových plesů pro ženy a muže

Představujeme nejmódnější stylingové návrhy pro ženy a muže na karnevalový ples. Naučte se, jak vytvořit oslnivý outfit výběrem správných šatů, doplňků, bot a šperků. Najděte inspiraci v našich návrzích na flitrové šaty, elegantní halenky a saténové kalhoty, sametové kombinézy a malé černé šaty. Nezapomínáme ani na pánskou módu - představujeme návrh stylingu se sametovým sakem a elegantními kalhotami. Připravte se na karnevalový ples v nezapomenutelném stylu!

Karnevalové plesy pro ženy

Není lepší čas než karnevalový ples předvést svůj jedinečný styl. Proto jsme pro vás připravili ty nejmódnější stylingové návrhy, které z vás udělají skutečnou královnu večera. Při výběru toho správného outfitu pro tuto příležitost se vyplatí zaměřit se na eleganci a lesk. Jednou z nejoblíbenějších možností jsou minišaty zdobené flitry, které dodávají šarm a přitahují pozornost všech hostů. Můžete ho spárovat s minimalistickými botami na vysokém podpatku, které se k tomuto typu outfitu budou skvěle hodit. Pokud máte raději jednodušší šaty, zvolte nápadné doplňky, jako jsou šperky nebo kabelka zdobená flitry.

Dalším módním návrhem je sametová kombinéza, která je nejen elegantní, ale také velmi pohodlná. Můžete ji kombinovat s lesklými jehlovými botami nebo sandály na vysokém podpatku, které dodají vašemu stylu třídu a šik. Pokud nemáte rádi šaty, skvělým řešením budou malé černé šaty v kombinaci se stříbrnými kozačkami. Díky této kombinaci budete vypadat velmi stylově a elegantně. Pamatujte, že výběrem správných bot můžete svému outfitu dodat jedinečný charakter. V našich prodejnách CCC najdete široký výběr obuvi, která se dokonale hodí ke každému karnevalovému kostýmu.

Barevné šaty + elegantní sandály na vysokém podpatku

Nosit minišaty s flitry na karnevalový ples má mnoho výhod. V první řadě flitry dodávají lesk a přitahují pozornost, což z vás dělá skutečnou hvězdu večera. Tyto šaty jsou také velmi působivé a elegantní, ideální pro tento typ události. Můžete si vybrat různé střihy a délky šatů v závislosti na vašich preferencích a postavě. Ať už zvolíte mini, midi nebo maxi, šaty s flitry budou vždy hitem.

Když vybíráte šaty na karnevalový ples, vyplatí se postarat se o vhodné doplňky. Nejlepší je volit minimalistické boty a šperky, aby nepřehlušily celý styling. Pokud jsou šaty zdobnější a bohatě zdobené flitry, vyplatí se zvolit jednoduché sandálky na podpatku v jedné barvě. Mohou to být zlaté, stříbrné nebo intenzivní barvy, které dodají lesk a eleganci celému stylingu. Důležité je také sladit šperky k outfitu – jemné náušnice nebo náramek budou perfektním doplňkem k flitrovaným šatům.

Šikovná halenka a saténové kalhoty + metalické balerínky

Dalším módním stylingovým nápadem na karnevalový ples je kombinace elegantní halenky se saténovými kalhotami. To je perfektní volba pro ty, kteří chtějí vypadat šik, ale ne nutně v šatech. Při výběru halenky k saténovým kalhotám stojí za to zvolit jemné a jemné styly, které budou ladit s hladkým povrchem materiálu. Může to být jednobarevná košile nebo halenka zdobená krajkovými detaily. Důležité je, aby halenka dobře seděla na postavě a zvýraznila její přednosti.

Chcete-li celému stylu dodat módní akcent, vyplatí se zvolit metalické balerínky. Mohou to být stříbrné, zlaté nebo měděné modely, které celému stylingu dodají lesk a modernost. Metalické balerínky jsou nyní velmi módní a skvěle se hodí k různým typům outfitů. Můžete je nosit k šatům, kalhotám nebo sukni. Díky nim bude váš karnevalový styling jedinečný a jedinečný.

Sametový overal + efektní vysoké podpatky

Sametový overal je perfektní nápad na karnevalový ples. Díky jemné struktuře a elegantnímu vzhledu se budete cítit výjimečně a pohodlně po celou dobu večírku. Samet je také materiál, který dodává celému stylingu šik a luxus. Kombinézu si můžete vybrat v různých barvách, jako je černá, tmavě modrá, vínová nebo zelená, podle vašich preferencí.

Zdůraznění elegance sametové kombinézyna, vyplatí se kombinovat s efektními vysokými podpatky. Mohou to být kovové vysoké podpatky, které celému stylingu dodají lesk a modernost. Pokud dáváte přednost extravagantnějším řešením, můžete zvolit vysoké podpatky zdobené flitry nebo třpytkami. Tyto dodatečné dekorativní prvky učiní váš styl ještě působivějším a nezapomenutelnějším.

Malé černé šaty + stříbrné kozačky

Pokud nejste fanouškem lesklých šatů, máme pro vás perfektní stylingový návrh na karnevalový ples. Vyberte si vždy osvědčené malé černé šaty! Je to klasika, která vždy vypadá elegantně a nadčasově. Malé černé šaty jsou univerzálním kouskem oblečení, které lze přizpůsobit různým příležitostem včetně karnevalového plesu.

Při výběru černých minišatů pro tuto speciální událost se vyplatí dbát na vhodné doplňky. Stříbrné kozačky budou skvělou volbou. Stříbrná barva skvěle ladí s černou a dodává celému stylingu modernost a eleganci. V závislosti na vašich preferencích a pohodlí si můžete vybrat kozačky na vysokém podpatku nebo ploché modely. Je důležité správně ladit kozačky k vaší postavě a délce šatů. Díky tomu bude váš styling harmonický a přitáhne pozornost všech hostů karnevalového plesu.

Sametové sako v kombinaci s elegantními kalhotami a košilí + lesklé oxfordky

Módní stylingový nápad na karnevalový ples pro muže je zkombinovat sametové sako s elegantními kalhotami a košilí. To je perfektní volba pro ty, kteří chtějí vypadat šik a odlišit se od ostatních hostů. Sametové sako dodává celému stylingu styl a eleganci a zároveň se velmi příjemně nosí. Bundu si můžete vybrat v různých barvách, jako je černá, tmavě modrá nebo vínová, podle vašich preferencí.

K dokončení celého karnevalového stylu se vyplatí zvolit lesklé oxfordky. Jsou to boty, které celému stylingu dodají lesk a modernost. Můžete si vybrat modely jednobarevné nebo ty zdobené třpytkami či flitry. Lesklé oxfordky jsou v současnosti velmi módním prvkem pánského šatníku a skvěle se hodí k různým typům outfitů. Díky nim bude váš styl originální a přitáhne pozornost všech hostů na karnevalovém plese.

Nasze propozycje

pixel