Tenisky k šatům - jak je kombinovat?

2023-10-23

Mohlo by se zdát, že tenisky k šatům jsou riskantní kombinací. Šaty jsme si zvykli spojovat s něčím sofistikovaným, co nosíme při významných příležitostech. Ale určitě stačí, když k šatům sladíme nepohodlné tenisky na podpatku? Přinášíme vám styl sportovní elegance, který umožňuje ženám dýchat a zároveň vytvořit jedinečný vzhled, který je elegantní a módní. Ukážeme vám, jak kombinovat šaty s teniskami a teniskami.

Czytaj więcej
Tenisky k šatům - jak je kombinovat?

K jakým šatům se hodí tenisky? Objevte styly, ve kterých budete vypadat elegantně a pohodlně

Mohlo by se zdát, že tenisky ke šatům jsou odvážnou kombinací. Šaty jsou spojeny s něčím rafinovaným, co nosíme na speciální příležitosti. Musíme opravdu k šatům vybírat nepohodlné podpatky? Představujeme sportovní eleganci, která ženám umožňuje dýchat a zároveň vytvářet jedinečný vzhled, který je elegantní a módní. Ukazujeme, jak spojit šaty s teniskami a Adidasem.

Jak vypadají outfity v souladu se sportovní elegancí?

Tento trend spojuje pohodlí, ale neodklání se od elegance. To je největší výhoda tohoto stylu. V outfitech má pohodlí hlavní slovo, což však neznamená, že elegantní prvky oblečení nebo sofistikované outfity ztrácejí na významu. Právě naopak. Proto je tento trend, který je elegantní a pohodlný, tak populární.

Sportovní elegance má své kořeny ve sportu. Hráči v disciplínách jako polo, golf, jezdectví, plachtění nebo tenis ukázali, že lze vypadat elegantně, aniž by se omezil pohodlí. Důležitou součástí garderoby jsou právě sportovní boty, jako jsou tenisky. Správné šaty a pohodlná obuv se mohou stát dokonalou dvojicí. Podívejte se na módní kombinace pro tuto sezónu.

Jaký typ šatů si vybrat ke sportovní obuvi?

Na začátku musíme zdůraznit, že ne všechny šaty lze snadno kombinovat s teniskami. Když vyberete šaty na ples a tenisky až ke kotníku, můžete maximálně vyvolat úsměv na tváři někoho jiného. Koktejlové nebo párty šaty ponechejte na jinou příležitost. Nadčasovou dokonalou dvojicí budou střihové šaty a sportovní boty. Především se jednají o úpletové nebo džínové šaty. Tento materiál je masivnější než lehká hedvábí nebo viskóza. To znamená, že plné boty nezatíží outfit, ale jsou jeho dokonalým doplňkem. Příliš jemné šaty a tenisky by mohly vypadat komicky. Navíc objemné tenisky by pravděpodobně přehlušily celý outfit.

Je důležité poznamenat, že nevhodně zvolené tenisky opticky zkracují nohu, a proto hrozí, že minisukně nezvýrazní vaše přednosti, naopak. K pohodlné obuvi byste měli vybírat střihové středně dlouhé nebo maxi šaty. Tím zajistíte, že se nebudete muset ptát všechny vaše přítelkyně, zda vám outfit sluší.

Tenisky a šaty - 3 návrhy na šaty, které budou ladit s teniskami

Minerwa – asymetrické středně dlouhé šedé šaty

Střihové šaty v šedé barvě doslova volají po bílých teniskách. Tyto modely se právem nazývají nadčasovými. Šedé šaty se na první pohled mohou zdát nudné a nevýrazné, ale to neplatí pro Minerwu. Skrývá v sobě mnoho unikátních detailů. Sexy, ale střízlivý výstřih v pasu, proužkovaná struktura, šikmý výstřih a odhalená noha... Kombinace tenisek a šatů je receptem na dokonalý vzhled v souladu se sportovní elegancí.

K tomuto typu šatů se skvěle hodí krátké tenisky, jako jsou Adidas Samba nebo Nike Air Force 1. V tomto stylingu můžete být kreativní. Protože jsou šaty v střízlivých barvách, můžete zvolit boty odpovídající doplňkům, například oranžovou kabelku + boty s oranžovými vložkami. Zaručujeme, že uděláte wow efekt!

Tamara – džínové šaty v sexy verzi

Milujeme neobvyklé kombinace. Sportovní boty k džínovým šatům? Proč ne! Tamara je unikátní model, který můžete nosit na jakoukoli příležitost. Do práce, na drink nebo na obchodní schůzku. Můžete v ní nosit tenisky? Samozřejmě, že ano. Pokud jste módní následovnice, měla by vás tato kombinace zajímat ještě více.

Džín, džín a znovu džín! Ne náhodou přinášíme tento model. Na police a v inspiracích z přehlídek najdete spoustu kousků oblečení právě z džínoviny nebo s motivem džínu. Tento materiál se neustále vrací, aby ještě více okouzlil. Proto bude skvělou kombinací pro podzim-zimu 2023 džínové šaty a retro tenisky.

Azza – pro milovníky boho stylu

Nezbytnou součástí dovolené a módy na festivale jsou šaty v boho stylu. Je těžké uvěřit, že šaty v boho stylu kdy vyjdou z módy. Kombinace se sportovní obuví zapadá do grunge stylu a v kombinaci s kotníkovými botami dodá vašemu outfitu podzimní atmosféru. Střihové šaty ze pleteniny s ažurovou strukturou jsou ideální základnou pro méně formální styling. Stačí vybrat tenisky v boho stylu, například béžové tenisky Adidas, nebo prolomit hnědé a béžové - stojí za to vybrat černé tenisky.

Azza bude vhodná na volné i oficiální události. V chladnějších dnech stačí přehodit sako a delší bílé ponožky. Zaručujeme, že tento outfit bude dokonalý pro tenisky.

Nasze propozycje

pixel