Šaty na svatbu 2022: přehled nejmódnějších modelů

2023-10-10

Výběr svatebních šatů zahrnuje nejen dilema, jak je sladit s charakterem oslavy, ale také doprovodnou touhu koupit model, který je pohodlný, v souladu s nejnovějšími trendy a hlavně praktický. Toto dilema vyřešíte mnohem snadněji, když se zaměříte na nabídku našeho obchodu. Představujeme nejmódnější modely svatebních šatů 2022.

Czytaj więcej
Šaty na svatbu 2022: přehled nejmódnějších modelů

Slavnostní stylizace

Výběr šaty na svatbu souvisí nejen s dilematem, jak je sladit s charakterem události, ale také s touhou po pohodlném, trendy modelu a co je nejdůležitější - praktickém. Tento dilema lze snadněji vyřešit zaměřením se na nabídku našeho obchodu. Představujeme vám nejmodernější modely svatebních šatů pro rok 2022.

Šaty na svatbu

Především: elegance

Svatba je událostí velkého významu, která vyžaduje vhodný rámec a oblečení odpovídající této slavnosti. Proto by sukně na svatbu měla být především elegantní. Elegance však nevylučuje experimentování s módou a hraní si se stylem. Je však stále důležité, aby šaty nebyly příliš nápadné a nepřehlušily nevěstu. Při výběru svatebního oděvu bychom měli brát v úvahu i svou postavu a zároveň se snažit nevypadat příliš výzývavě. Ideálními materiály, které skryjí nedostatky postavy nebo zvýrazní ty, na které jsme hrdí, jsou satén a jemné, lehké látky. Jedním z takových vyvážených návrhů svatebních šatů je Molly. Jedná se o vzdušnou pudrovou maxi šaty s asymetrickým předním dílem, kterého hlavním ozdobou jsou ruchy a lesklá látka s třpytkami. Ideální pro ženy s jakýmkoli typem postavy a vhodné pro všechny odstíny pleti.

Svatební šaty v maxi verzi

Pokud někdo ještě váhá nad výběrem dlouhých šatů na svatbu, může odvážně zapomenout na své obavy. Dnes již výběr šatů v provedení maxi není zaměňován s hlavním svatebním šatem nevěsty. Důležité je vybrat šaty v jiné barvě než má nevěsta. Růže, červené, pastelové odstíny modré jsou rozhodně nejbezpečnější volbou. Dlouhé koktejlové šaty, například naše červené šaty Fallon, ve výrazné červené barvě, nejenže nezaviní svatební módní faux pas, ale také umožní zábavu do bílého rána. Pokud nejste zastánci odvážných barev a zároveň si přejete klasický model šatů, doporučujeme dlouhé, Fallon v edici šlechetné zeleni, což je velmi moderní barva v tomto sezóně. Tato šatní kreace se skvěle hodí pro svatební účes, zejména pro blondýnky s jemnou krásou. Výsledkem bude krásně zdůrazněná postava!

Sexy vzhled na svatbu 2022

Efektní sexy vzhled můžete dosáhnout s Sharmen. Jedná se o trubicové šaty ve střední délce s sexy korzetovým střihem a s korunkou. Absence ramínek zde překvapivě nezpůsobuje nepohodlí, protože tyto šaty mají vestavěné zpevněné košíčky, které dokonale podpírají poprsí. Kdo by si někdy nepřál cítit se opravdu sexy?

Celá v cekínekách

Svatební šaty v letošní sezóně musí zářit. Proto dalším z našich návrhů je verze šatů pro odvážné a sebevědomé ženy. Cekínová Aimee v šampaňské barvě vás jistě ohromí a zároveň nepřehluší nevěstu. Asymetrie a drapérie přidávají zajímavost. Tato cekínová šatní kreace může být univerzální volbou. Můžete se tak vyhnout nošení většího množství šperků k jiným outfitům. To je náš vrchol tohoto výběru.

Síla v mini verzi

...nebo-li mini svatební šaty v teplé červené barvě. Havva, o které je řeč, je střídmým návrhem, který šikovně zahrnuje neobvyklý doplněk. Bočně zvrásněný bohatý límec se spouští z ramen a jednoznačně přitahuje pozornost. Jednoduchý střih a jednotná látka dodávají eleganci a styl. V takovýchto šatech na svatbě budete rozhodně vypadat nádherně a zvýrazníte svůj největší atout, což jsou vaše krásné nohy. Pro podtržení luxusního dojmu doporučujeme doplnky v zlatém provedení.

Nasze propozycje

pixel