Máte malé poprsí? Podívejte se, jaké šaty si obléct, abyste ho zvýraznily.

2023-10-23

Svět módy se jako nikdy předtím otevírá různým siluetám ženského těla. Přesto si mnohé z nás stále lámou hlavu nad tím, jak zvýraznit své přednosti, zejména pokud jde o problematiku poprsí. Ať už vlastníte poprsí velikosti A nebo B, nebo prostě dáváte přednost decentnějšímu vzhledu, existuje mnoho způsobů, jak odhalit svůj půvab a cítit se sebevědomě ve své kůži.

Czytaj więcej
Máte malé poprsí? Podívejte se, jaké šaty si obléct, abyste ho zvýraznily.

Máte malá prsa? Podívejte se, jaké šaty nosit, abyste je zdůraznily

Svět módy se nyní více než kdy jindy otevírá různým typům ženských postav. Přesto mnoho z nás stále zvažuje, jak vyniknout a zdůraznit naše přednosti, zejména pokud jde o oblast prsou. Bez ohledu na to, zda máte hrudník velikosti A nebo B, nebo zda upřednostňujete jemnější vzhled, existuje mnoho způsobů, jak podtrhnout svou krásu a cítit se sebevědomě ve vlastní kůži.

V tomto článku se podíváme na to, jaké šaty nosit, abyste opticky zdůraznily malý hrudník. Najdete zde inspiraci a tipy, které vám pomohou vytáhnout to nejlepší z vás, ať už máte jakýkoli tvar hrudníku.

Šaty pro malá prsa: Šaty typu slip dress

Malá prsa v těchto šatech vypadají ohromně. Slip dress je střih šatů, který je prakticky stvořen pro jemný a drobný hrudník. Jemné ženské tvary (a nejen ty) skvěle ladí s šaty z hedvábí s jemnými ramínky a jednoduchým střihem. Tento typ šatů zjemňuje postavu a zdůrazňuje všechny přednosti, včetně hrudníku. Svědčí o tom outfity slavných modelek, jako jsou Hailey Bieber, Bella Hadid nebo Kendall Jenner. Jsou to některé z nejkrásnějších žen na světě, které nosí hrudník velikosti B a zbožňují šaty typu slip dress.

Další výhodou je různorodost výběru. Můžete si snadno vybírat z různých délek a materiálů a experimentovat s doplňky, jako je tenký pás v pase nebo elegantní ozdoby na výstřihu, které přidají šatům ještě více šarmu. Slip dress je klasický kousek, který nejen zdůrazní vaši krásu, ale také vám umožní cítit se stylově a pohodlně, ať už máte jakýkoli tvar hrudníku.

Návrh pro dámy s malými prsy: Šaty s hlubokým výstřihem na zádech

Nechcete odhalovat oblast hrudníku? Ukažte záda. Výběrem šatů s hlubokým výstřihem na zádech odvedete pozornost od malého hrudníku a vytvoříte efekt wow. K těmto šatům bude skvěle ladit účes ve formě elegantního drdolu, který plně zvýrazní krásu vašeho těla. Doporučuje se zvolit výstřih typu "waterfall". Padající vrstvy na zádech udělají z výstřihu umělecké dílo.

Pokud se rozhodnete pro velký výstřih vzadu, zakryjte přední část. Výstřih typu "loďka" bude ideálním doplňkem k outfitu. Skvěle se hodí jako svatební šaty. Elegantní a zároveň lákavé. Přidejte správné doplňky a budete vypadat jako Ariana Grande, která si zvolila šaty tohoto stylu na svatbu!

Outfity, které vizuálně zvětší prsa: Zvolte šaty s jedním ramínkem

Proč doporučujeme šaty s jedním raménkem majitelkám malých prsou? Protože to dokáže divy. :) Co dělají šaty s jedním raménkem? Vizuálně zvětšují. Tento jedinečný střih přitahuje pozornost nahoru, vytváří optický dojem většího hrudníku a zároveň subtilně zdůrazňuje ramena a výstřih. Milujeme volbu šatů s jedním raménkem na svatby kvůli velkému výběru modelů. Šaty s nafouklým rukávem? Zvolte model Luka. Rukáv s ozdobnými péry? - Socorro. Nebo s květinovými ozdobami? - vyberte si Maribel. V nabídce šatů Lou snadno najdete šaty, které zvýrazní vaše malé prsy a vyjádří vaši krásu.

Life hack pro ženy s malým hrudníkem: Prsařská páska

Šatka velikosti A nebo B neznamená, že nemůžete nosit jiné šaty! Samozřejmě že ano! Pokud chcete zvýraznit své prsy, sáhněte po podprsenkách typu "push-up". Ale pokud máte na sobě hluboký výstřih ve tvaru písmene V, podprsenka bude vypadat nevkusně. V takovém případě přichází na pomoc prsařská páska. Ideální řešení pro modelování prsou bez nutnosti nosit podprsenku. Tento výrobek je odolný a dokonale udrží prsa po celou noc, navíc je neviditelný. Tímto trikem můžete nosit libovolné šaty a mít jistotu, že vaše prsa budou vypadat úžasně.

Nasze propozycje

pixel