Jaké šaty na svatbu na podzim 2023? ❤️ Lou Blog

2023-10-20

Nová sezóna znamená nové módní možnosti. V roce 2022 vládly smaragdové, vínové a kreace v hořčicových odstínech. A jak to bude vypadat v sezóně 2023? Jaký styl zvolit, abyste okouzlili všechny své hosty? Objevte svatební šaty na podzim, které budou naprostým hitem.

Czytaj więcej
Jaké šaty na svatbu na podzim 2023? ❤️ Lou Blog

Jaké šaty na podzimní svatbu v roce 2023 - jak se obléci, abyste vypadaly skvěle a nepromrzly?

Nová sezóna přináší nové módní příležitosti. V roce 2022 dominovaly smaragdy, vínové barvy a kreace v odstínech hořčice. Co nás čeká v sezóně 2023? Jaký outfit vybrat, abyste okouzlily všechny hosty? Zjistěte, jaké šaty na podzimní svatbu budou naprostým hitem.

Podzimní svatba - jakou barvu šatů si vybrat, abyste měly trendy stylizaci?

Prohlížíme si největší módní domy, abychom zjistili, co budeme nosit letos na podzim. Odpověď je jednoduchá - vsaďte na červenou, ale ne cokoli. Šaty v hluboké krémové červené barvě jsou trefou do černého. Purpurová a bordó nikdy nevyšly z módy, ale letos podzim jim daruje druhý život. Červená je neúprosným symbolem sexy, elegance, smyslnosti a těžko ji zapomenout. Volba tohoto odstínu na svatební stylizaci vás učiní druhou nejkrásnější ženou v místnosti (hned po nevěstě).
Co nás čeká v této sezóně? Vedle výrazné a pozorné červené se nacházejí odstíny inspirované matkou přírodou. Jemné béžové a hnědé barvy. Pokud upřednostňujete skromnou eleganci v čisté formě, střízlivé šaty na podzimní svatbu budou také vypadat fantasticky.

Jaké šaty na podzimní svatbu? Tendence, které budou vládnout podzimním svatebním stylizacím

Motýlky, volány, nafouklé rukávy

Letos podzim fantazírujeme o motýlcích, volánech a nafouklých rukávech. Když Barbie ovládá kina a Taylor Swift vydává nové album, nemůže to být jinak. Tendence Coquette pevně zaujala přehlídkové molo i naše skříně. Je to hold ženskosti v tom nejlepším slova smyslu. Kombinuje něhu a krásu. Šaty zdobené těmito detaily jsou jedním z nejmodernějších návrhů tohoto podzimu.

Karosérie na počasí - šaty v karosérii

Na podzim počasí není zrovna přívětivé. Často nevíme, co očekávat. Jednou slunce, jednou déšť. Návrháři inspirovaní podzimní atmosférou přenášejí káru do svatebního stylu na podzim. Elegantní a stylový outfit získává nový význam. Kára často připomíná flanelovou košili, kterou dříve nosili dělníci. Nyní je to trend, který s hrdostí stojí za to nosit na svatbě. Šaty v károvém vzoru s dlouhým rukávem v béžovém nebo tmavě zeleném odstínu, ke kterým si můžete vybrat černé lodičky, jsou receptem na výjimečnou stylizaci v souladu s aktuálními trendy.

Co na sebe na podzimní svatbě? Letos zdobíme peříčka

Na podzim často zvolíme skromnější a bezpečnější styly. Ale tento rok bude jiný. Letos podzim nosíme peříčka ve všech možných podobách. Od jemných detailů na rukávech po spektakulární lem dekoltu. Skvělé na svatby v jakoukoli roční dobu, ale letos na podzim 2023 budou úžasné jako nikdy předtím.

Na co se zaměřit při výběru šatů na podzim, abyste nepromrzly?

Říjen a listopad jsou měsíce, kdy je stále obtížnější získat teplé a slunečné počasí. Pokud nerady mrznou, na podzim sáhněte po maxi šatech a šatech s dlouhým rukávem. Ideální volbou na chladné podzimní večery budou také kotníčkové nebo lodičky místo jehel. Alternativou pro ženy, které rády experimentují s módou, jsou dámské obleky nebo sestavy s košilí a sukně.
Co dělat, pokud nechcete upustit od hlubokých výstřihů a lehkých materiálů? V tomto případě budete potřebovat teplý svrchní oděv, který vám umožní dostat se na místo a vrátit se po zábavě bez nepotřebného ochlazování. Aby váš celkový vzhled ladil, nemůžete jít jen v čemkoli. První bunda, kterou najdete na kraji cesty, vás určitě nepřivede k dobrému vzhledu. Podzimní šaty na svatbu vypadají nejlépe ve spojení s elegantním trenchovým kabátem nebo oversized sako přepásaným širokým páskem. K tomu si můžete nasadit stylovou čepici, která dodá vaší stylizaci šmrnc.
Máte svůj vlastní nezaměnitelný styl a nepřizpůsobujete se konvencím? Na šaty si můžete obléci... teplý svetr. Většina lidí si nedokáže představit takové spojení, ale každá svatba má svá pravidla. Pokud se akce koná venku a víte, že novomanželé se neurazí z důvodu poněkud volnějšího stylu - nevidíme v tom problém. :)
Pamatujte, že se vždy musíte cítit samy sebou. Móda, bez ohledu na roční období, by měla umožňovat vyjádřit se. Pokud jste prošmejdily mnoho obchodů se šaty, možná vás ten pravý šat čeká v Lou. Najděte si své vysněné šaty hned teď.

Nasze propozycje

pixel