Jak vybrat doplňky ke svatebním šatům? Univerzální průvodce


2023-10-23

Šaty jsou vždy středobodem vašeho stylingu. Nezapomeňte, že zbytek vaší image závisí na tom, pro jakou kreaci se rozhodnete. Nikdy ne naopak! Nehledejte šaty, které se hodí k vašemu oblíbenému náramku. To není ta správná cesta. Nejprve si najděte své vysněné šaty na svatbu v roce 2023 a pak se věnujte buskingu v moři doplňků.

Czytaj więcej
Jak vybrat doplňky ke svatebním šatům? Univerzální průvodce


Jak vybrat doplňky k šatům na svatbu? Univerzální průvodce

Šaty jsou vždy hlavním prvkem outfitu. Pamatujte, že volba šatů určuje zbytek vaší image. Nikdy naopak! Nehledejte šaty, které by ladily k vašemu oblíbenému náramku. To není ten správný postup. Nejdříve najděte své vysněné svatební šaty pro rok 2023 a potom se pustte do výběru doplňků.

Co tvoří kompletní svatební outfit a jak vybrat doplňky, aby vytvořily harmonický celek? Seznamte se s univerzálními tipy na výběr doplňků. Můžete je použít nezávisle na barvě a střihu šatů.

Stylově nebo pohodlně? Jaké boty vybrat k šatům?

Jedna věc spojuje mnoho žen - milujeme vybírat boty na speciální příležitosti, které vypadají nádherně, ale nejsou vždy pohodlné. Zamyslete se, kolikrát jste šla na večírek v úchvatných podpatcích a skončila v balerinách, sandálech nebo na bosou nohu?

Pohodlí je první aspekt, o který se musíte postarat dopředu. Bez něj nedokážete vytvořit dokonalý outfit na celý večer. Myslíte si, že pohodlné boty musí být "babčiny"? Psst. Malá rada. Všechny boty budou pohodlné - pokud je správně připravíte včas. ;) Dozvíte se, jak je tak připravit, abyste mohla nosit pohodlné a krásné podpatky.

- Kupte si boty dopředu. Koupě nových kůžených bot je snadným způsobem, jak získat puchýře, otěry a krvácející rány. Myslete dopředu na doplňky, abyste měla dostatek času, abyste si je osahala. Ideální je je koupit alespoň měsíc dopředu.

- Když si nové boty vybalíte, obujte si tlusté ponožky (ideálně froté), obujte boty a chodit v nich po domě asi 30-40 minut. Bota by se měla mírně roztáhnout a poskytovat komfort.

Takže víme, jak roztáhnout boty, ale jak je vybrat k určitému outfitu? Za prvé, víc není vždy lepší. Ve vašem outfitu by nemělo být více než 3 barvy. Experimentování v módě je vítáno, ale ohňostroj barev může mít nežádoucí účinek. Můžete přistoupit k tomuto problému dvěma způsoby.

1. Minimalistická elegance

Vybírejte doplňky, které k sobě ladí. Co to znamená? Jemné šaty = jemné doplňky. Nedržte se příliš široké palety barev a dbáte na intenzitu barvy. Šaty v pudrově růžové a boty v tmavě modré barvě slibují nic dobrého. Kombinujte barvy do harmonického celku. Takto vytvoříte nesmírně jemný vzhled a zdůrazníte celý outfit, aniž byste příliš upozorňovaly na konkrétní kus oblečení.

2. Barevné blokování

Vyzkoušejte odlišný přístup a vsaďte na barevné blokování. Barevná paleta ve tvaru barevného kruhu ukazuje, které barvy jsou komplementární a dokážou spolu ladit. Vyberte základní barvu šatů a zjistěte, která barva k ní bude nejlépe ladit. Ženy, které na této základě vytváří svůj efektní outfit, přitahují pozornost a vypadají úžasně.

Na co dávat pozor při výběru kabelky ke svatebnímu šatě?

Kabelka, kufr nebo bageta? Který doplněk nejlépe doplní svatební šaty? Určitě máte dost kabelek ve svém šatníku, ale možná nemáte tu pravou. O barvách jsme si řekli dříve, takže výběr by pro vás neměl být problémem. Při kabelkách budete často řešit volbu střihu. Podívejme se na to, jaké kabelky budou stylovým doplňkem ke svatebním šatům:

  • Kopertovka - většině nemusíme představovat. Doplněk známý a oblíbený. Buď držená v ruce nebo na ozdobném řetízku. Snadno si ji můžete přehodit přes rameno, pověsit na židli nebo nechat v šatně. Jak se sluší na malou kabelku, neuloží do ní příliš mnoho, ale bez problémů se vejde telefon, peněženka nebo obálka pro novomanžele.
  • Kufr - mimořádně elegantní a prostorný střih kabelky. Máte s sebou více věcí? Kufr vám s tím poradí.
  • Bageta - je to hit této sezóny. Lehce zaoblená, podlouhlá, s krátkým popruhem. Vyberte si ji, pokud chcete následovat nejnovější trendy. Můžete ji sladit s jakýmkoli stylem oblečení - ať už boho, glamour, casual, vintage nebo retro.
  • Minaudiere - tento název vám pravděpodobně nic neříká. Vsadím se však, že všichni dobře známe tuto kabelku. Malá, zaoblená, obvykle držená v ruce, neobvykle zdobená. Těžko najdete hezčí kabelku ke svatebním šatům. Jejich charakteristickým prvkem je uzávěr na stisknutí, podobný tomu v peněžence. Může být bohatě zdoben například krystaly, peřím nebo flitry.

Pečlivě vybraná kabelka je milníkem při výběru správných doplňků. Bude zdobit celý outfit a umožní vám pohodlně nosit věci.

Na uši, krk a zápěstí? Jaké šperky vybrat k šatům na svatbu?

Náhrdelníky, prsteny, náušnice, náramky. Sestavte kompletní sadu, kterou potřebujete k vytvoření jedinečného svatebního vzhledu. Na začátku vám řekneme, že volba mezi stříbrem a zlatem má význam! Víte, který kov k vám patří a dokáže vás zkrášlit? Pokud ne, určitě proveďte tento test.

Ženy můžeme rozdělit na teplý nebo studený typ krásy. Podzim a léto zastupují teplé barvy, zatímco jaro a zima představují chladnější tóny. V závislosti na typu vaší krásy může lépe ladit stříbro nebo zlato. Jak zjistit, které šperky zdůrazní vaše přirozené výhody?

Teplý typ krásy - jsou to ženy s výrazným žlutým nebo broskvovým tónem pleti. Obvykle se jedná o přirozené blondýnky nebo brunety s světlýma očima. Tyto dámy také mají tendenci rychle se opálit.

Studený typ krásy - kůže má růžové nebo olivové podtóny. Hnědé vlasy a bledá pleť jsou charakteristickými rysy tohoto typu krásy.

Zkuste si také všimnout barvy svých žil, které jsou nejlépe viditelné na vnitřní straně zápěstí. Zelené žíly jsou charakteristické pro teplý typ krásy, zatímco lidé s chladným typem krásy budou mít častěji žíly modré.

Vyberte šperky pro svatební šaty podle svého typu krásy. Pak můžete být jistá, že děláte správnou volbu.

Podzimní vítr? Co si obléct přes svatební šaty?

Září připomíná spíše léto, ale nenechte se zmást, protože i tehdy může chladný vítr být nepříjemný. Co si obléci přes krásný outfit, abyste z něj neudělaly oděv Eskymáka? Stále moderním doplňkem k šatům bude sako, žaket, kabát nebo trenčkot. Jakékoliv bundy nebo mikiny nevstupují v úvahu. Pokud nechcete vypadat neatraktivně a zmařit své úsilí o dokončení celého outfitu, raději je vynechte.

Je dobré vybrat si doplňky s někým, kdo se na váš konečný výběr podívá s objektivním pohledem a poradí vám ohledně klíčových akcentů. Pamatujte, že neexistuje jedna spolehlivá metoda, která by vám vybrala doplňky za vás. Poslouchejte svůj vnitřní hlas, uplatněte naše rady a vytvořte nezapomenutelnou kompozici, která dodá vašim svatebním šatům dokonalý rámec.

Nasze propozycje

pixel