Co si obléct na Silvestra 2023? Jedinečné styly

2024-02-14

House party, party nebo silvestrovský ples? Přivítejte nový rok stylově a zjistěte, co se nosí na Silvestra. Podívejte se na naše jedinečné nabídky.

Czytaj więcej
Co si obléct na Silvestra 2023? Jedinečné styly

Silvestr 2023: Co si obléknout na Silvestra, abyste zapůsobili bez ohledu na typ události? Objevte nejmódnější styly

Konec roku je časem úvah, úvah a předsevzetí pro nadcházející rok. Chceme vstoupit do roku 2024 podle svých vlastních podmínek – s ranou, s našimi blízkými nebo tiše v soukromí našeho domova. Ať už plánujete přivítat nový rok jakkoli, vyberte si ten správný outfit. V článku navrhujeme, jaký look zvolit, abyste se cítili pohodlně, ale zároveň unikátní a módní.

Kate Middleton dokonale ví, jak používat doplňky, aby svým outfitům dodaly jedinečný charakter. Často nosí jemné šperky, jako jsou decentní náhrdelníky nebo malé náušnice. Přidává také elegantní kabelky a boty klasického designu. Díky tomu se i ten nejjednodušší styling stane šik a elegantní. Pokud se chcete při každodenním stylingu inspirovat stylem Kate Middleton, volte jednoduchost, klasické střihy a doplňky s jemnými detaily.

Co si vzít doma na Silvestra?

Rozhodujete se letos strávit Silvestra v pohodlí domova se svou drahou polovičkou nebo přítelem? Pokud chcete, můžete to zažít v pyžamu nebo teplákách, ale i na takovou příležitost se vyplatí obléknout. Jaké šaty se budou hodit na ležérní večer bez něčeho zvláštního? Model Nuria jsou elegantní červené midi šaty. Dekolt ve tvaru V bude dokonale ladit s jemnými šperky v podobě náhrdelníku a ladících náušnic. Nový rok bude v takovém oblečení mnohem krásnější. Outfit spojuje eleganci s pohodlím a umožňuje zvýraznit všechny přednosti vaší postavy.

Při dokončování silvestrovského stylingu si můžete vybrat halenku s vypasovanou sukní. Zde jsou některé hotové styly pro Silvestra doma: n

Elegance a romantismus

Hedvábná halenka s výstřihem do V a nabíranými rukávy je volbou plnou třídy a romantiky. Tento styl podtrhne jemnost postavy a hedvábná tkanina zajistí eleganci. V kombinaci s klasickou tužkovou sukní, která zdůrazní ženské tvary, vytvoříte sadu ideální pro elegantní domácí večeři. Přidejte podpatky a jemné doplňky pro dokončení vzhledu.

Jemná smyslnost

Top z hedvábí nebo saténu s hlubokým výstřihem je perfektní volbou na Silvestra. Jemnost materiálu a smyslný střih dodá celku jemnost. Plisovaná midi sukně s jemným vzorem doplní styling lehkostí a dívčím stylem. Boty na vysokém podpatku a jemné šperky podtrhnou eleganci a jedinečný charakter outfitu.

Rockový přízvuk

Ležérní tričko se zajímavým potiskem v kombinaci s koženou sukní vytvoří komplet s charakterem. Je to perfektní volba pro lidi, kteří preferují ležérní a přitom stylový vzhled. Kotníkové boty na vysokém podpatku a kožený náramek dodají nádech rockové hrany a vytvoří výrazný a individuální styl.

Romantické a holčičí

Halenka bez ramen zdobená volány dodá celému kompletu romantický vzhled. Tylová maxi sukně dodá lehkost a dívčí šarm. To je ideální volba pro ty, kteří se chtějí cítit jako pohádkové hrdinky. Vyberte jemné balerínky a decentní šperky, které podtrhnou lehkost celého stylingu.

Glamour styl

Elegantní svetr zdobený flitry je perfektní volbou pro ty, kteří chtějí na Silvestra zazářit. Klasická tužková sukně celek vyváží a vytvoří elegantní kontrast. Vysoké podpatky a lesklé šperky doplní vzhled, dodají mu výjimečný lesk a šik.

Nezapomeňte, že klíčem k úspěšnému stylingu je vybrat si prvky, které odrážejí váš vlastní styl a díky kterým se budete cítit pohodlně a sebejistě. Nechte svůj silvestrovský styling jedinečný a přizpůsobený vašim společným plánům na tento výjimečný večer.

Co si vzít na Silvestra do klubu?

Když strávíme tuto speciální noc v klubu, můžeme být ještě divočejší. Flitry, třpytky a párty nádhera jsou to, na co jsme celý rok čekali.

Jiskra flitrů

Fenomenální flitrové šaty na Silvestra jsou kusem oblečení, který je už léta hitem. Jsou jako stvořené pro sebevědomé ženy, které chtějí na tanečním parketu zazářit tisíci barvami. Sada Felicity bude hitem a přiměje vás Budete vypadat jako milion dolarů. Při nošení tohoto outfitu nemusíte přemýšlet, zda opravdu vypadáte dobře. Světlé flitrované minišaty s ramínky a sexy výstřihemv pase je definice šampaňského zábavy a nezapomenutelných okamžiků. Slaďte ji s flitrovým sakem ve stejné barvě a oslňte na každém kroku.

Trendy šik

Styling na silvestrovskou párty může tvořit krajkový top s efektními volány a kalhoty do zvonu v metalické barvě. Kotníkové boty na vysokém podpatku dodají styl a vzhled doplní jemné šperky a kabelka. Zvýrazněte své oči černou tužkou na kočičí oči a jemně zvlňte vlasy - dodá lehkost a svěžest.

Příležitostný glam

Jednoduchý, ale elegantní styl vytvoří kombinéza mimo ramena nebo kombinéza s hlubokým výstřihem. Kozačky nad kolena nebo vysoké podpatky dodají ženský charakter. Minimalistické šperky a elegantní kabelka dotvářejí vzhled. Zvolte jemný make-up a natočte si vlasy do volných kadeří.

Rocková smyslnost

Hlavním prvkem stylingu jsou kožené malé černé šaty asymetrického střihu. Kotníkové boty s otevřenou špičkou dodávají rockový střih. Kožený náramek a náhrdelník v rockovém stylu jsou charakteristické doplňky. Udělejte kouřové oko. Pokud to sama nezvládnete, domluvte se předem se stylistkou a nalakujte si nehty tmavým lakem.

Sportovní elegance

Abyste tomuto stylu ladili, vyberte si jogger kalhoty s elegantním páskem a hedvábnou formální košili. Sportovní boty doplní váš sportovní i elegantní styl. Vyberte si doplňky, jako je elegantní taška a módní brýle. Zvolte přírodní make-up a jemně sepnuté vlasy do culíku.

Nezapomeňte, že klíčovým aspektem je pohodlí a přizpůsobení stylu vašim preferencím a atmosféře klubu. Nechť je Silvestr v klubu příležitostí vyjádřit svůj jedinečný styl!

Jaký silvestrovský styl zvolit na domácí párty?

Plánujete přivítat Nový rok doma, ale ve větší skupině? Jaký outfit zvolit na silvestrovskou house party?

Pohodlná elegance

Pro pohodlí zvolte oversize svetr v intenzivní barvě nebo vzoru. K tomuto kompletu se skvěle hodí elegantní tepláky s pruhy nebo volné kalhoty s vysokým pasem. Vyberte si velké šperky, které dodají nádech elegance, a oblékněte si elegantní pantofle nebo jemné balerínky.

Spolehlivý boho

Boho styl se skvěle hodí na silvestrovskou house party. Vyberte si volné maxi šaty s květinovým vzorem. Slaďte jej s třásněmi nebo pleteným páskem, dlouhými náušnicemi a etnickými náramky. Na nohy můžete nosit pohodlné ploché boty nebo sandály.

Luxusní pohodlí

Vyberte si pohodlí v luxusních saténových šatech Tamisha . Lesklá černá a rukávy zakončené ozdobným černým peřím jsou sexy silvestrovským outfitem, který můžete nosit na domácí párty. Neoplývá nádherou, naopak. Je skromný a luxusní a peří mu dodává dráp a zabraňuje tomu, aby byl nudný. Doplňte vzhled minimalistickými šperky a koženou taškou přes rameno. Na nohy zvolte mokasíny nebo elegantní pantofle.

Vinotéka glam

Retro styl se skvěle hodí na silvestrovskou domácí párty. Vyberte si koktejlové šaty ve vintage stylu. Přidejte ozdobnou brož, perlové náušnice a retro kabelku. Nasaďte si lakované jehlové boty klasického tvaru.

Nezapomeňte, že klíčovým prvkem je vaše pohodlí a pocit dobře stráveného času. Vyberte si oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně a přitažlivě.

Nasze propozycje

pixel