Boho styl pro chladnější dny

2023-10-10

Podzim rád nosí pohodlné, ale i luxusní oblečení. Stále ještě voní létem a touží po zajímavých vzorech, zářivých barvách a lehkých materiálech. Proto si tolik oblíbila boho - styl, který je sice velmi nonšalantní, ale ukáže se, že je dostatečně pohodlný, aby zahalil do hřejivých barev každého, kdo si ho zamiluje. Seznamte se s boho - stylem ideálním pro chladnější dny.

Czytaj więcej
Boho styl pro chladnější dny

Podzimní módní atmosféra

Podzim rád obléká pohodlně, ale také fantazijně. Ještě voní létem a touží po zajímavých vzorech, sytých barvách a lehkých materiálech. Proto miluje boho - styl, který je sice velmi nonšalantní, ale dostatečně pohodlný, aby objímal teplými barvami všechny, kteří se do něj zamilují. Seznamte se s boho - ideálním stylem na chladnější dny.

Boho šaty

Co odlišuje boho?

V módě je boho označováno jako styl umělců. Vyniká svým zájmem o extravaganci a zároveň je velmi volné a nonšalantní. Inspirace čerpá ze 70. let a má za úkol poskytovat co nejvíce volnosti a pohodlí.

Chcete se cítit alespoň na chvíli členem umělecké bohémy? Vsadte na boho!

Aktuálně se boho styl projevuje ve formě vzdušných, jemných a dívčích stylizací. Protože v tomto stylu může být cokoli, umožňuje kombinovat extrémně různé prvky. V 21. století jsou to krajkové látky, franže, patchwork, peří, ručně tkané výrobky a nezničitelný semiš. Do tohoto klimatu patří také ažurové pleteniny, které svou lehkostí a originálním tvarem dokáží očarovat i po celý rok.

Podzimní boho styl

Kdyby nebylo boho, polská podzim by určitě byl smutný a nudný. Hnědé, béžové, zlaté, odstíny teplé červeně a oranžové jsou barvy, do kterých se můžete odvážně obléknout na podzim. Uměleckou lehkost lze snadno začlenit do městského stylu, aniž byste opustili praktické vrstvení a oblíbené odstíny. Vzory ve tvaru zikzaků, svetry s barevnými vzory, pletené šaty jsou jen některé z návrhů, jak se podzimně ukázat v boho stylu. Podzimní střihy vítají také různé druhy mřížek na tkaninách. Cameron v podzimních barvách listů se skvěle hodí do stylizací s botami a kozačkami. Doplňte si to bundou.

Zvířecí vzory v boho, trocha extravagance

Nosit zvířecí vzory vyžaduje odvahu. Možná právě proto jsou zvířecí vzory tak oblíbené v rámci boho stylu. Šaty v hadím vzoru, sukně s puntíky, zebrové blůzy? Proč ne - boho styl miluje právě takové vzory nejvíce! Zkuste šaty s potiskem Olivet. Stačí k nim vybrat nápaditý šperk a volný svetr. Hlavní je, aby byly výrazné. Jsme přesvědčeni, že tímto způsobem objevíte, proč ženy tento styl tak milují.

Současný boho styl - krajkové látky a krajky

Bez nich by neexistoval současný boho. Nemluvíme zde o krajkových vložkách nebo doplňcích. V podzimním boho stylu je krajkou celý. Může se objevit ve formě krajkové sukně, ale také maxi šaty s dlouhými rukávy, například krásné béžové šaty Nevada. Hlavní je, aby přitahovala pozornost a svou precizní prací působila skvělý dojem.

Příslušenství k boho stylu

O visících špercích jsme již psali, ale musíme přidat ještě pár slov. Díky nim dosáhneme dokonalého boho stylu. Vzdušné a jemné, ale v hojné míře - tak by se měly nosit k podzimním outfitům. Jaké doplňky budou ideálně ladit s barevným oblečením? Především si v ložnici udělejte místo pro náhrdelníky s franžlemi a visícími dlouhými náušnicemi. Pletené kožené náramky, snovačky a barevné náušnice s přívěsky skvěle zapadnou do živého, jiskřivého pozadí. A k tomu zlaté prsteny - a máte hotovo. Celkový dojem by měl působit trochu přehnaně, ale zároveň vkusně sladěným outfit, který rozzáří obličeje kolemjdoucích během podzimního deště.

Kožená stříbrná náramková s přívěskem

Už víte, do jakých oblečení a doplňků vybavit svou skříň, abyste plně vynikli v boho stylu každý den? Dejte také odvahu a vsaďte na zajímavý béžový nebo klasický černý klobouk. V takovém outfitu se budete cítit opravdu originálně.

Nasze propozycje

Ušetříte 930,00 Kč
																							Azza black - pletené tužkové šaty
2 169,00 Kč 3 099,00 Kč

Azza black - pletené tužkové šaty

Ušetříte 1 020,00 Kč
																							Manuka - volné šaty se zajímavým kostkovaným vzorem
Ušetříte 660,00 Kč
																							Judith - jemné šaty s kompozicí řasení
Ušetříte 930,00 Kč
																							Wendy - pletené mini v prolamované béžové
Ušetříte 1 110,00 Kč
																							Willow - růžové šaty z maxi úpletu
pixel