7 nejzajímavějších účesů s vintage gumičkami do vlasů

2023-10-19

Čelenka v hlavní roli? Proč ne! Pokud vás už nudí stylingový mišmaš a chcete ze svých každodenních outfitů udělat něco opravdu WOW, a pokud jste spíš retro než trendy, je tento příspěvek určen právě vám!

Czytaj więcej

Někdy se ptáme, jak to, že móda je móda, ale vintage a retro nikdy z módy nevyjdou. Některé trendy jsou opravdu nesmírně zábavné. Navzdory tomu, že nás návrháři každou sezónu lákají novinkami a na regálech obchodů se neustále objevují nové střihy, tvary bot a podpatků, vintage styl a doplňky, retro pásy vždy najdou své místo uprostřed všech těchto extrémů. Proto jsme naše kolekce oblečení doplnili o stylové doplňky pro naše šaty, abychom uspokojili očekávání našich Lougirls. Připravte se na velký návrat retro na vašich... hlavách! Přinášíme vám několik nápadů, jak začlenit vintage pás do vašich každodenních i elegantních outfitů.

Černý pás Halsey

Existuje fotka Kate Middleton, na které bývalá královna pozuje v krásném sametovém pásku. Tento doplněk skvěle ladí se zeleným elegantním kabátem a vytváří opravdu královský outfit. Téměř identické modely pásků naleznete v naší kolekci. Černý pás s mašlí jako neobvyklý detail perfektně zapadne do romantického stylu béžového šatu Linea LOU. Zatímco krémový odstín pásu Lilienne ve stejném stylu zlomí cukrově růžovou sukni Leeny LOU - korzetové sukni s bohatým haftem.

Jako Audrey Hepburn

Mellsy, tedy široký pás charakteristický různými barvami a precizním ručním zpracováním, je lahůdkou nejen pro fanoušky největší filmové hvězdy. Podobné modely nosí také současné celebrity a influencerky, jako jsou Marcelina Zawadzka, Maffashion nebo Julia Wieniawa. Není divu - pás vytváří tak neobvyklý vzhled, že i jednoduché malé černé šaty, do kterých bychom si ho představovali (s modely sametových Garlany z naší kolekce by tvořily úžasný celek!), se stávají skvělým outfitem na opravdu velký večer.

Vícebarevný pás Melssy

V horké španělské červené

Retro pás v červené barvě je doplněk pro odvážné a elegantní ženy. Nebude se hodit do každého outfitu a nebude každé ženě slušet. Tento model vřele doporučujeme tmavovlasým Lougirls a dívkám s tmavou pletí. Tvr..._]

Červený pás s mašlí

Vintage pásy ve stylu boho

Styly boho jsou oblíbené u žen již několik let. Volné, pohodlné, pestrobarevné - omlazují a dělají ženu pohodlnou v jakékoli situaci. Dobře víme, že i mezi našimi Lougirls jsou fanoušky tohoto stylu, a právě pro ně jsme připravili pásky z pletených copů a etnickými, zvířecími potisky. S jakými šaty budou vypadat harmonicky? Máme dvě favoritky :) Jednou z nich je džínová Gigi LOU s odkrytými rameny, ke které vlastně budou ladit všechny naše retro pásy, ale v kombinaci s Zią LOU vytvoří outfit hodný názvu královny boho. Kombinujte s puntíky nebo leopardím vzorem (jako například smyslné Naya LOU) a doplňte bežcovou pletenku opaska Samsara. Look dne zaručen!

pixel